Deel deze vacature:

Onderhoudsmonteur

Op diverse locaties in de regio flevoland - veluwe onderhoud jij de W-installaties

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team onderhoudsmonteurs die op locaties onderhoud verrichten aan W-installaties.

Als totaal installateur richt Scheer & Foppen Installatietechniek zich al jaren lang op duurzame energie. Denk aan onze expertise binnen de aanleg van stadsverwarming, maar ook de koeltechniek. We breiden ons team dan ook graag uit met onderhoudsmonteurs.

Dat kan een ervaren monteur uit de installatietechniek zijn. Maar wellicht raak je door een opleiding of werkervaring als delen van ons vakgebied en ben je geïnteresseerd in een werk-leertraject. Ook dan is dit echt iets voor je. 

Je bezoekt in de functie uiteenlopende klanten dus goede communicatievaardigheden en een verzorgd uiterlijk zijn belangrijk. Je werkt voornamelijk in de regio Noord-west Veluwe - / Flevoland en de werkzaamheden worden gepland op maandag tot en met vrijdag en de werkzaamheden vinden overdag plaats. 

Nog wat punten die we belangrijk vinden:

· B rijbewijs;

· Een afgeronde technische opleiding die redelijk aansluit..

Over Scheer & Foppen Installatietechniek (SFI)
Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op!
Heb je passie voor techniek? Wil je werken in een hecht team, een samenwerkingsverband dat is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding bij al je collega’s uitstraalt. Sta je voor vakmanschap, kwaliteit en service? Dan biedt SFI een leuke en uitdagende werkomgeving met volop kansen. Scheer & Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. Doe je mee?

We bieden een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid maar ook zzp-ers of tijdelijke krachten zijn van harte welkom;

  • En verder:
    Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, vakantiegeld en pensioen.
  • Een compleet ingerichte service-bus indien je vast voor ons gaat werken en klaar bent om zelfstandig voor ons op pad te gaan. 
  • Leuke collega’s en diverse activiteiten door het jaar heen.


Interesse in een kennismaking? Solliciteer dan direct!

Tags: service, installatiebedrijf, monteur, Mbo, zelfstandig, VCA, SFI, Harderwijk, , onderhoud, zzp, flex, 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu