Vacature

Planner Service & Onderhoud

fotovac.plannerserviceonderhoud1300x722
Deel deze vacature:

Planner Service & Onderhoud

Zorg jij voor de planning en een efficiënte inzet van onze monteurs?

De Planner Service & Onderhoud neemt storingsmeldingen aan en probeert deze eerst telefonisch op te lossen. Mocht dat niet lukken, dan neem je dit in behandeling en je maakt er een opdracht van voor de servicemonteur. Je plant de service- en onderhoudswerkzaamheden in en je zorgt er voor dat de monteurs zo effectief mogelijk worden ingezet. Dit doe je vanuit ons hoofdkantoor in Harderwijk.

Jouw baan:
Als Planner Service & Onderhoud ben je er verantwoordelijk voordat de geleverde diensten worden uitgevoerd conform het gewenste kwaliteitsniveau en dat het bedrijfsproces goed verloopt. Je zorgt voor een correcte aanlevering van werkbonnen naar de financiële administratie en je signaleert en meldt onveilige werksituaties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:  

 • Zorgdragen voor het ontvangen en afhandelen van storingsmeldingen en (overige) service- en onderhoudswerkzaamheden;
 • Het technisch ondersteunen van de monteurs;
 • Planning van de monteurs en contact onderhouden met klanten;
 • Deelname aan werkoverleg en toolboxmeetings.

Een leuke functie waarbij jij regelt dat storingen worden opgelost en onderhoudswerk wordt uitgevoerd naar grote tevredenheid van de klant! 

Scheer & Foppen Installatietechniek (SFI)
Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op! Heb je passie voor techniek? Wil je werken in een hecht team, een samenwerkingsverband dat is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding bij al je collega’s uitstraalt. Sta je voor vakmanschap, kwaliteit en service? Dan biedt Scheer & Foppen een leuke en uitdagende werkomgeving met volop kansen. 

Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. Doe je mee?

Ons specialismeJouw specialisme

√ Allround installatiespecialist
√ Innovatief en duurzaam
√ Korte lijnen
√ Betrokken en collegiale sfeer

√ Klantgedreven
√ Resultaatgericht
√ Samenwerken
√ Communicatie

 
Dit maakt dit werk zo leuk
“Als Planner Service & Onderhoud kom je te werken binnen een leuk en enthousiast en organiseer je jouw eigen werk en dat van anderen.”

Wat wij bieden
Wij zijn een bedrijf met een missie, met oog voor elkaar. Wij willen dat jij als Planner Service & Onderhoud je kennis en talent gaat inzetten! Niet voor even, maar vast aan boord, voor een mooie toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers.

 • Vast dienstverband voor 40 uur per week;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, vakantiegeld en pensioen. De salarisindicatie is € 2.500 - € 3.500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband en afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd;
 • Mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen;
 • Informele werksfeer en korte communicatielijnen;
 • Werken in een leuk team en diverse activiteiten door het jaar heen.

Jouw kracht

 • Een afgeronde Mbo-opleiding niv. 3, installatietechniek of gelijkwaardig;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Planner Service & Onderhoud of vergelijkbare functie. Ervaring als servicemonteur is een pré;
 • Je bent flexibel en efficiënt;
 • Klantgericht en oplossingsgericht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Structuur en organiseren.

Ja, ik wil deze baan!
Ben jij een de technisch planner die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten? Bel of WhatsApp mij, Tijmen Koelewijn (Corporate Recruiter), via 06-48012351. Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  

Tags: planner, service, onderhoud, installatietechniek, plannen, organiseren, techniek, Harderwijk

Deel deze vacature:
Solliciteer nu