Deel deze vacature:

Projectleider Installatietechniek

niet voor stilzitters en afwachters....

Als Projectleider in de utiliteitsbouw heb je een brede functie. Je wordt technisch uitgedaagd, je bent commercieel en financieel verantwoordelijk voor jouw projecten. We houden van korte lijnen wat in houdt dat je direct contact hebt met onze klanten, monteurs en onderaannemers. Je werkt aan mooie projecten in de utiliteit, woningbouw, zorgcentra etc en de standplaats is ons nieuwe hoofdkantoor in Harderwijk.  Een mooie werkplek en  van alle gemakken voorzien. Maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de opties. 

Jouw baan
Jouw takenpakket als projectleider bestaat uit:

Je bent technisch, organisatorisch en financieel verantwoordelijk voor de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd;
Je onderhoudt contacten met onze aansprekende opdrachtgevers;
Met een gestructureerde aanpak weet jij mensen en middelen op de juiste manier in te zetten
Bewaak je de projectplanning en voortgang;
Je geeft leiding en sturing aan een projectteam
Je draagt zorg voor goede communicatie en coördinatie met opdrachtgevers en overige bouwpartners. 

Dit maakt deze baan van Projectleider in de Installatietechniek zo leuk
“De zelfstandigheid geeft vrijheid. Het inplannen van jouw eigen dag, jouw kennis en specialisme gebruiken om te doen wat nodig is , dat maakt de rol van projectleider dynamisch en  samen met je team van monteurs, engineers en onze klanten ga je voor je resultaat. 

Over Scheer & Foppen Installatietechniek:
Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op! Heb je passie voor techniek? Wil je werken met ca 130 mensen in een hecht team, een samenwerkingsverband dat is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding bij al je collega’s uitstraalt.  Sta je voor vakmanschap, kwaliteit en service? Dan biedt Scheer & Foppen een leuke en uitdagende werkomgeving met volop kansen. 

Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. Doe je mee?

Ons specialisme:

  • Allround installatiespecialist dus continuïteit en een zekere toekomst.
  • we denken innovatief en werken duurzaam en dagen jou uit mee te beslissen en mee te denken. Op elke verbetering heb je direct invloed
  • we staan voor korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
  • Je werkt in een betrokken en collegiale sfeer waar volop ruimte is om elkaar goed te leren kennen en waar successen gevierd worden.


Wat wij bieden

Wij zijn een bedrijf met een missie, met oog voor elkaar. Wij willen dat jij je kennis en talent gaat inzetten! Niet voor even, maar vast aan boord, voor een mooie toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers. 

Vast dienstverband,fulltime werkweek (32 uur is bespreekbaar);
Leidinggevende positie met veel uitdaging;
Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, vakantiegeld en pensioen. 
Leaseauto, laptop, smartphone en onkostenvergoeding;
Mogelijkheden om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak;
Leuke collega’s en diverse activiteiten door het jaar heen.

Jouw kracht

Opleiding op Hbo niveau in de richting van installatietechniek (HIT), werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
Onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers;
Je wilt je ontwikkelen als leidinggevende;
Sterk in projectmanagement en bewaking van tijd en budget;
Duurzaam onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers.

 Ja, ik wil deze baan!
Ben jij die Projectleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de knop “Solliciteer nu”. Wil je eerst meer? Bel of WhatsApp ons via 06 - 48012351. Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl.

 

Tags: projectleider, installatietechniek, werktuigbouwkunde, stadsverwarming, Hbo, Harderwijk, management, leidinggeven, opleiding

Deel deze vacature:
Solliciteer nu