Deel deze vacature:

Project engineer (W)

Word jij onze nieuwe collega binnen het kenniscentrum Techniek ?

Als Project engineer (W) maak je deel uit van ons kenniscentrum Techniek. Dit kenniscentrum is de technische spil  van onze organisatie en met je collega's tekenaars, engineers en werkvoorbereiders worden jullie ingezet op integrale utiliteitsprojecten, die variëren van duizenden euro's tot meer dan een miljoen. Denk hierbij aan winkelcentra, kantoorpanden, ziekenhuizen, woon-zorgcomplexen etc. Voorbeelden van projecten zijn Boven-IJ, het maasstad Ziekenhuis Rotterdam, de Amsterdam Arena, pretpark Walibi, Dolfinarium Harderwijk, Valley Amsterdam, Connect U in Enschede en vele andere.  Binnen deze technische functie richt je je op het ontwikkelen, ontwerpen en engineren  van W- installaties. Je draait van A tot Z in de mooie projecten mee. 

Jouw standplaats is ons nieuwe bedrijfspand in Harderwijk. Een mooie, moderne werkplek waar we je graag verwelkomen in een fijn, multidisciplinair team. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Jouw baan:

Als Engineer W ben je dagelijks bezig met het ontwerpen en berekenen van de kostprijs van de bouw van werktuigbouwkundige installaties. Je bent als het ware de schakel tussen de klantwens en het eindproduct. Met jouw kennis en vaardigheden zet je klantwensen om naar een realistisch ontwerp dat binnen de gestelde tijd, kwaliteit en binnen het gestelde budget gerealiseerd kan worden. 

  • Dit maakt deze baan zo leuk: "Je krijgt volop de gelegenheid om slimme innovatieve oplossingen te bedenken binnen toonaangevende projecten. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen in nieuwe technieken en systemen zoals BIM modelling” 

Over Scheer & Foppen Installatietechniek
Als organisatie hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid sinds de oprichting al in ruime mate laten zien, daar zijn wij al 55 jaar trots op! Heb je passie voor techniek? Sta je voor vakmanschap, kwaliteit en service aan je klant? Dan biedt Scheer & Foppen een leuke en uitdagende werkomgeving met volop kansen. Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van werktuigbouw, stadsverwarming, elektrotechniek en service & onderhoud. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. Doe je mee?

Ons specialisme:

  • Allround installatiespecialist dus continuïteit en een zekere toekomst.
  • Innovatief en duurzaam, je kunt meedenken en meebeslissen en op elke innovatie heb je direct invloed
  • Korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
  • Betrokken en collegiale sfeer, volop ruimte om elkaar goed te leren kennen en successen worden gevierd


Wat wij bieden
Wij zijn een bedrijf met een missie, met oog voor elkaar. Wij willen dat jij als Engineer W je kennis en talent gaat inzetten! Niet voor even, maar vast aan boord, voor een mooie toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers.

Vast dienstverband;
Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, vakantiegeld en pensioen.
Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd;
Mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen;
Informele werksfeer en korte communicatielijnen;
Werken in een leuk team en diverse activiteiten door het jaar heen.


Jouw kracht

Een afgeronde Mbo of HBO opleiding Installatietechniek, MIT,  Werktuigbouwkunde;
Ervaring in ontwerpen, tekenen, calculeren van W-installaties voor utiliteit en industrie;
Actuele Kennis van en interesse in relevante technische ontwikkelingen;
Ervaring met AutoCad en Stabicad;
Goede communicatieve vaardigheden en praktische, positieve instelling. 

Ook als je een technische achtergrond/aantoonbare affiniteit hebt en je wilt je graag verder ontwikkelen en bovengenoemde opleidingen wil gaan ontwikkelen dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Ja, ik wil deze baan!
Is dit de uitdaging die jou past? Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop.  Je mag ook mailen naar vacatures@sfi.nl. 

Tags: engineer, werktuigbouw, mbo, Wtb, utiliteit, industrie, techniek, Harderwijk, HBO, HTS, Autocad, BIM 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu