Deel deze vacature:

Montageleider Duurzame Verwarming

Wil jij je technische kennis delen en neem je graag het voortouw?

Ter uitbreiding van onze projectteam binnen de afdeling Stadsverwarming zoeken wij een  Montageleider met een W achtergrond.

Als montageleider werk je als meewerkend voorman op projecten en heb je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering op de verschillende projectlocaties in Nederland. Je bewaakt en registreert de inzet van middelen, zoals materiaal en uren. Tevens geef je leiding aan een groep monteurs en leid en begeleid je hen binnen het installatievakgebied. Je hebt geduld en kunt omgaan met de diversiteit binnen team. Jouw kracht ligt in het vooruitkijken, overzicht houden en een duidelijke communicatie naar alle betrokkenen waarbij "nee maar dit kan wel" ook een antwoord is. 

Je bent de ogen en en oren van de projectleider op de verschillende project locaties door heel Nederland. Maar de projectleider betrekt je ook bij advies trajecten richting de klant. Alles vanuit het doel om duurzame, hernieuwbare energiebronnen zoals aardwarmte, zonnecollectoren of energie uit biomassa in te zetten voor zowel groot- als kleinverbruik. SFI heeft al meer dan 35 jaar ervaring in dit segment. Wij ontwerpen, produceren en installeren complete collectieve warmte- en koude distributiesystemen. Daarin zijn we uniek in Nederland.

Een veelzijdige functie in een middel groot bedrijf met continuiteit, maar nog steeds een informele bedrijfscultuur en korte lijnen. 
Voor jouw eigen ontwikkeling is er uiteraard de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel in de techniek en duurzaamheid als ook in leidinggeven. 
Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en zekerheid in een continue groeiende branche maken het aanbod compleet. Gezien je ambulante functie staat er ook een goed ingerichte bedrijfsauto of bedrijfsbus voor je klaar. 

Wat verwachten we van jou als montageleider?

 • Je wilt de beste kwaliteit leveren voor de klant en denkt mee in oplossingen 
 • Je houdt van vernieuwing en kan goed omgaan met veranderingen. Onze branche staat niet stil, ons bedrijf ook niet en jij en je team veranderen mee. 
 • Geduld en rust in je communicatie, je escaleert tijdig wanneer dat nodig is naar je projectleider
 • Mbo 4 opleiding in de werktuigbouwkunde  of vergelijkbaar, aangevuld met relevante cursussen en trainingen.  lascertificaten TIG en MIG-MAG  zijn een pré of de bereidheid deze eventueel te halen.
 • Bereid tot het behalen van VEWA en VCA VOL
   

  Ja, ik wil deze baan!
  Ben jij die Montageleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de knop “Solliciteer nu”.  Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl.

   

  Tags: Montageleider, elektrotechniek, WTB, installatietechniek, Harderwijk, techniek, leidinggeven, duurzaam, warmtepompen, stadverwarming. 

   
   
   
Deel deze vacature:
Solliciteer nu