Deel deze vacature:

Montageleider E of W

Wil jij je technische kennis delen en neem je graag het voortouw?

Ter uitbreiding van onze projectteams zoeken wij Montageleiders met een E of W achtergrond.

Wil jij verantwoordelijkheid voor de uitvoering van een project op de locatie? Draag je als leermeester graag jouw kennis over? Wil je je steentje bijdragen aan toonaangevende projecten? Dan komen we graag met jou in contact! 

Als montageleider werk je als meewerkend voorman op projecten en heb je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van een project. Je bewaakt en registreert de inzet van middelen, zoals materiaal en uren. Tevens geef je leiding aan een groep monteurs en leidt en begeleidt je hen binnen het installatievakgebied. Je hebt geduld en kunt omgaan met de diversiteit binnen team. Jouw kracht ligt in het vooruitkijken, overzicht houden en een duidelijke communicatie naar alle betrokkenen waarbij "nee maar dit kan wel" ook een antwoord is. 

Wij werken voornamelijk in de utiliteitsbouw en de industrie. De projecten zijn divers, niet alleen qua grootte, maar ook wat betreft de werkzaamheden. Mooi toonaangevende projecten zoals 

Een veelzijdige functie in groot bedrijf met continuiteit maar nog steeds een informele bedrijfscultuur en korte lijnen. 
Voor jouw eigen  ontwikkeling is er uiteraard de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen zowel in de techniek en duurzaamheid als ook in leidinggeven. 
Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en zekerheid in een continue groeiende branche maken het aanbod compleet

Wat verwachten we van jou als montageleider?

 • Je wilt de beste kwaliteit leveren voor de klant en denkt mee in oplossingen 
 • Je houdt van vernieuwing en kan goed omgaan met veranderingen. Onze branche staat niet stil, ons bedrijf ook niet en jij en je team veranderen mee. 
 • Geduld en rust in je communicatie, je escaleert tijdig wanneer dat nodig is naar je projectleider
 • Mbo 4 opleiding in de werktuigbouwkunde of elektro techniek  aangevuld met relevante cursussen en trainingen
 • VCA VOL
   

  Ja, ik wil deze baan!
  Ben jij die Montageleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de knop “Solliciteer nu”. Wil je eerst meer? Bel of WhatsApp ons via 06 - 48012351. Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl.

   

  Tags: Montageleider, elektrotechniek, WTB, installatietechniek, Harderwijk, techniek, leidinggeven, utiliteit, projecten 

   
   
   
Deel deze vacature:
Solliciteer nu