Deel deze vacature:

Stagiaire Facility Management

Tijd om je kennis toe te passen in de praktijk!

We willen HBO studenten de gelegenheid geven om bij Scheer & Foppen Installatietechniek al tijdens je studie gerichte werkervaring op te doen! Anderzijds bied jij ons een frisse blik op hoe we de facilitaire zaken binnen onze organisatie hebben geregeld. Je kan ons altijd helpen die dienstverlening te verbeteren. Hoe kan jouw dag er uit zien:

8:00 Op een goede bak koffie draait het leven! je doet een rondje door het pand en kijkt alle machines na. Ook mooi de gelegenheid om te horen van collega's of andere zaken in en om het pand zoals de groenvoorziening, schoonmaak of andere zaken in en om het pand nog aandacht verdienen. Een mooi nieuw pand in Harderwijk, een fijne en moderne werkplek.

9:00 Je praat bij met de Facility medewerker over de ICT dienstverlening en leert van hem hoe je bepaalde contractafspraken kan maken en hoe de ICT dienstverlening binnen de organisatie in ontwikkeling is. 

11:00 De directie assistent neemt je mee in de planning voor de komende tijd op het gebied van interne en externe evenementen. Je wordt gevraagd mee te denken in een goede planning en organisatie en welke taken jij hierin kan vervullen. 

13:00 Late lunch maar ook snel door naar een online afspraak met de Facility medewerker en een van onze leveranciers op het gebied van wagenparkbeheer. Je leert door deze afspaken bij te wonen je onderhandelingsvaardigheden te verbeteren. 

14:30 Tijd voor je e-mail en de planning van aanvragen om facilitaire ondersteuning in en om het pand en administratieve zaken af te handelen. Je pakt snel wat fruit in de gezellige kantine, dat staat altijd klaar voor onze medewerkers. En met de fruitleverancier heb jij natuurlijk veelvuldig contact! 

16:00 Nog drie kwartier en de officiele werkdag zit er op maar eerst werk je nog samen met de directie assistent aan wat officemanagement taken en kijk je samen naar het werkplekonderzoek wat er aan komt. 

Je ziet: volle werkdagen, veel zelfstandigheid, veel afwisseling en je kunt je als echte spin in het web verder bekwamen in het plannen en organiseren. 

Vind je het leuk om ons te helpen facilitaire zaken naar een hoger plan te tillen en echt van nu te maken? Aarzel dan niet en meld je aan voor deze gave stageplek. 

Wie zijn wij, Scheer & Foppen Installatietechniek:
Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op! Wij hebben passie voor techniek en werken met ongeveer 130 collega's in een hecht team. Het samenwerkingsverband is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding van iedereen die de schouders er onder wil zetten. 

Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. 

Ons specialisme:

Allround installatiespecialist dus continuïteit en een zekere toekomst.
Innovatief en duurzaam, je kunt meedenken en meebeslissen en op elke innovatie heb je direct invloed
Korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
Betrokken en collegiale sfeer, volop ruimte om elkaar goed te leren kennen en successen worden gevierd
Wij bieden je een stagevergoeding en vergoeden ook de reiskosten. Je krijgt de beschikking over een laptop en smartphone. 

Ja, ik ben de stagiair die jullie zoeken! 
Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de knop “Solliciteer nu”.  Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl.

 

Tags: stage, stagiair, facility, harderwijk, facilitair, HBO, office management, stageplek, veluwe 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu