Deel deze vacature:

HR adviseur - 24 - 32 uur per week

Een echte doener met een externe blik

We hebben als technisch installatiebedrijf niet stilgezeten! Vanuit onze strategische plannen willen we “de verbindende schakel tussen mens en techniek zijn” en dit doen we met de volgende bedrijfsfilosofie:

SFI is een gezonde, professionele organisatie met meedenkende en oplossingsgerichte medewerkers die trots zijn op elkaars prestaties, en elke dag het beste uit zichzelf halen, met heel veel plezier.

Dat gaat niet vanzelf, daar moet blijvend aan gewerkt worden. Dat betekent ook dat er een ambitieuze HR strategie is geformuleerd voor de komende drie jaar waarin arbeidsmarktcommunicatie, opleiding en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid een belangrijke rol spelen. Dat vraagt ook om een goede HR structuur en die staat nu. Dat betekent ook dat er binnen deze nieuwe structuur en vacature is voor een HR adviseur. Een nieuwe rol die de volgende aandachtsgebieden kent:

1. Arbeidsmarktcommunicatie

Als HR adviseur ben je een bekend gezicht in de regio en werk je planmatig en gestructureerd aan onze branding. Je bezoekt scholen en opleiders, organiseert evenementen toegespitst op de specifieke doelgroepen en je begrijpt hoe je de verschillende social media kanalen goed kan inzetten. Ook binnen verschillende netwerkorganisaties en zakelijke evenementen weet je pro actief je weg te vinden.

2. Werving en selectie

Je benadert actief potentiele kandidaten en streeft ernaar het percentage eigen wervingen te vergroten. Daar waar nodig werk je met een select groepje bureaus en zorg je voor de juiste condities. Je kunt goed overweg met de vacature platformen en hebt een goed onderhouden netwerk op dit gebied.

3. Communicatie intern

Binnen het HR team heb jij een advies rol richting de leidinggevenden. Je communiceert actief met hen op het gebied instroom en doorstroom en je bent goed op de hoogte van arbeidsrecht en de arbo-en verzuimwetgeving.

Je rapporteert aan de Unit manager die verantwoordelijk is voor HR, Facility en Logistiek. Je werkt nauw samen met de HR adviseur die verantwoordelijk is voor alle HR data, salaris-en personeelsadministratie. Op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie werk je nauw samen met de Office manager.

Jouw profiel als HR adviseur:

  • een opleiding in de richting van Personeel en Organisatie 
  • Enige jarenervaring met bovengenoemde aandachtsgebieden.
  • Pragmatisch en zelf startend. 
  • Organisatiesensitief en benaderbaar. Jij kent de mensen en de mensen kennen jou. Je stapt makkelijk op iemand af en bent zowel mondeling als schriftelijk sterk in je communicatie.
  • Je kunt goed in een team werken en zoekt waar nodig actief het overleg.


Over Scheer & Foppen Installatietechniek:

Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op! Wij werken met ca 130 mensen in een hecht team continu aan een samenwerkingsverband dat is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding richting de klanten. SFI bied je een leuke en uitdagende werkomgeving met volop kansen voor groei en ontwikkeling.

Ons specialisme:

  • Allround installatiespecialist dus continuïteit en een zekere toekomst.
  • we denken innovatief en werken duurzaam en dagen jou uit mee te beslissen en mee te denken. Op elke verbetering heb je direct invloed
  • we staan voor korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
  • Je werkt in een betrokken en collegiale sfeer waar volop ruimte is om elkaar goed te leren kennen en waar successen gevierd worden.

Kom jij als HR adviseur met jouw doe-kracht onze organisatie versterken?

Tags: HR, installatietechniek, Hbo, MBO, Harderwijk, Personeel-en organisatie, HRM, HR, werving, selectie, recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu