Deel deze vacature:

Junior Sales Engineer

Een mooie commerciële rol bij ons zusterbedrijf Que-tech BV

Que-tech is in 2019 opgericht en is een snelgroeiend, jong, bedrijf met volop ruimte voor pionieren en nieuwe klanten aanboren. Que-tech ontwikkelt samen met haar productiepartner in Oostenrijk innovatieve afleversets en overdracht stations om te plaatsen in collectieve warmte en koude distributiesystemen. Kwaliteit en functionaliteit zijn onze speerpunten en onze oplossing biedt Installatiebedrijven een unieke kans op standaardisatie, kostenbesparing en beduidend kortere doorlooptijd.

Voor uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Junior Sales Engineer

Als je van afwisseling houdt, kort op de bal spelen én technische affiniteit hebt dan is deze veelzijdige functie echt iets voor jou en kun je je volop ontwikkelen in deze rol. Je krijgt de kans mee te groeien met de organisatie.

Je ondersteunt als sales engineer de Business Unit manager en accountmanager met een breed spectrum aan taken zoals

- Het uitwerken van aanbestedingen en offertes en de benodigde technische specificaties daartoe verzamelen

- Het verwerken van bestellingen

- Planning rondom levering en logistiek in samenwerking met de producent in Oostenrijk

- Zorgdragen voor factuurafhandeling en administratie

- Meedraaien op beurzen en events

- Ondersteuning accountmanager bij uitvoeren marketing en PR activiteiten (inclusief social media e.d.)

Que-tech is een rijdende trein en wij nodigen je uit om aan boord te springen. Hou je van dynamiek en wil je in een klein team direct het resultaat van jouw acties zien, dan is dit echt de baan voor jou. De functie van junior sales engineer is veelomvattend en je leert veel over duurzame, technische oplossingen.

Jouw profiel

Je komt in een letterlijk jong team terecht en dat past je. Je ben actie gericht en wil je zelf graag ontwikkelen in een technische sales rol. Je hebt bij voorkeur al wat binnendienst ervaring op gedaan bij een technische groothandel of producent van pompen, klimaattechniek of soortgelijk.

Je beschikt minimaal over een MBO 4 diploma met enige werkervaring of je hebt een HBO diploma op zak, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde en je staat te popelen om je kennis in de praktijk te brengen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal of je bent bereid je hierin te ontwikkelen.

Kun je niet wachten?

We komen graag zo snel mogelijk met jou in contact als jij niet kan wachten om deze nieuwe rol als commercieel medewerker binnen Que-tech invulling te geven. Solliciteren gaat heel eenvoudig via de knop “Solliciteer nu”.

Tags: sales, energie, installatietechniek, salessupport, techniek, Harderwijk, duurzaam, techniek, startup, starter, binnendienst, engineer, junior, schoolverlaters, trainee, mbo, hbo

Deel deze vacature:
Solliciteer nu