Deel deze vacature:

Junior Projectleider Que-tech

Een mooie kans om door te groeien in een veelzijdige rol!

Als Junior projectleider voor Quetech heb je een brede functie. Je wordt technisch uitgedaagd en we leiden je op zodat je op termijn ook commercieel en analytisch verder kan ontwikkelen. 

Als Junior projectleider ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten in de installatiebranche, woning coöperaties, energiebedrijven e.a. Onze warmte afleversets zijn uitermate geschikt om te plaatsen in woningen en appartementen, maar ook leveren we warmte distributiesystemen voor o.a. stadsverwarming. 

Je bespreekt de mogelijkheden met de  opdrachtgevers;
Je koop de installaties in bij onze partner in Oostenrijk 
Je coördineert de aflevering, distributie en plaatsing
Je verzorgt de bijbehorende administratie en planning, waarbij je geholpen wordt door een sales assistant. 
Een uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte op verschillende facetten!

Jouw profiel

Afgeronde hbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of soortgelijk
Cijfermatig inzicht en beheersing van het MS-officepakket (Excel/word/PowerPoint)
Communicatief vaardig en pro-actief, je stapt makkelijk op mensen af en vind het leuk om nieuwe dingen te ervaren en op te pakken
Je vindt het leuk om in een klein team te werken 


Over Que-tech 

In 2019 is 35 jaar kennis en ervaring in collectieve warmte- en koudesystemen samengekomen bij de oprichting van Que-tech. Met onze kennis en onze passie voor techniek ontwikkelen we onze eigen producten. Daarbij onderscheiden we ons op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

We investeren in de ontwikkeling van slimme, efficiënte en energiezuinige oplossingen voor collectieve warmte- en koudesystemen. We zijn een klein team met een grote passie voor techniek en onze producten, maar ook voor de uitdaging om onze producten en service optimaal te laten aansluiten op onze klanten en een duurzame wereld.

We zijn gedreven, professioneel, betrokken en punctueel, maar verwar dat niet met stoffig en formeel. We werken in een ontspannen en informele sfeer waarin veel gelachen wordt. 

Certificeringen en keurmerkenWij zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd, onze producten zijn voorzien van een CE-markering (waaronder PED 2014/68/EU) en wij werken volgens in de branche geldende normen en richtlijnen, zoals NEN-EN 13480, NEN 1010 en NEN3140

Ben jij enthousiast? Solliciteer! We maken graag kennis met je 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu