Deel deze vacature:

Projectcoördinator Que-tech

Een brede functie waarin je technisch wordt uitgedaagd!

In 2019 is 35 jaar kennis en ervaring in collectieve warmte- en koudesystemen samengekomen bij de oprichting van Que-tech. Met onze kennis en onze passie voor techniek ontwikkelen we onze eigen producten. Daarbij onderscheiden we ons op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. We investeren in de ontwikkeling van slimme, efficiënte en energiezuinige oplossingen voor collectieve warmte- en koudesystemen. We zijn een klein team met een grote passie voor techniek en onze producten, maar ook voor de uitdaging om onze producten en service optimaal te laten aansluiten op onze klanten en een duurzame wereld. 

Het team is erg dynamisch met korte lijntjes. We vinden het belangrijk om informeel met elkaar om te gaan. We hebben plezier met elkaar en dat stralen wij ook uit naar onze klanten en collega's! 

Jouw baan

Jij bent als Projectcoördinator medeverantwoordleijk voor het beheer van de projecten. Hierbij ben jij actief met de uitvoering op technisch, administratief en organisatorisch gebied. Dit lukt je als Projectcoördinator doordat:

 • je de aanbesteding- en implementatietrajecten begeleidt;
 • je mede verantwoordelijk bent voor de bestelprocessen en kan de financiële status bewaken van een project;
 • je het inkooptraject kan begeleiden van het opstellen van de aanvraag tot aan het contract;
 • je zorgt voor de noodzakelijke documenten die nodig zijn binnen het project/contract;
 • je vooruit denkt en je een sparringpartner bent voor de Business Unit Manager;
 • Je voornamelijk bezig bent met het coördineren van werkzaamheden maar daarnaast ben je ook technisch betrokken bij de uitvoeringsmethodes. 

Jouw talenten

Dagelijks onderscheiden wij ons bij onze klanten op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Dit vragen wij ook van onze medewerkers. Om het onderscheid te maken kan jij goed communiceren en zelfstandig kleine projecten kunnen draaien. Daarnaast vragen wij:

 • een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of soortgelijk en enkele jaren werkervaring in deze richting;
 • cijfermatig inzicht en beheersing van het MS-officepakket (Excel/Word/Powerpoint);
 • communicatief vaardig en pro-actief, je stapt makkelijk op mensen af en vind het leuk om nieuwe dingen te ervaren en op te pakken;
 • je beheerst de Engelse taal en beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Je vindt het leuk om in een klein team te werken. 

Ben jij enthousiast?

Ben jij enthousiast? Solliciteer, we maken graag kennis met je! Wil je eerst meer weten? De collega's van HR van SFI verzorgen de werving en selectie. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 06-57828970. Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl

Deel deze vacature:
Solliciteer nu