Deel deze vacature:

Business Controller

Zie jij kansen achter de getallen?

Binnen het team Finance & Control bij SFI staat veel te gebeuren en daarom breiden wij het team graag uit met een Business Controller. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het analyseren, vastleggen en prognosticeren van operationele, commerciële en financiële kerngetallen.

Jouw baan

Je stelt samen met de Manager Finance & Control de maand-, kwartaal en jaarverslagen en begrotingen op. Je rapporteert en adviseert ook het management en de directie via diverse dashboards in Power BI en draagt bij aan het opstellen van het budget. Een belangrijk onderdeel van je functie is tevens het ondersteunen van de projectleiders bij het financieel beheer van hun projecten. Daarnaast lopen er diverse verbeterprojecten waar je je steentje aan kunt bijdragen. Kortom, een veelzijdige, uitdagende en afwisselende functie waarin je financiële kennis in een breed perspectief kan toepassen. 

Wij bieden

Wij zijn een bedrijf met een missie, met oog voor elkaar. Wij willen dat jij je kennis en talent gaat inzetten voor een mooie toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers. Daarnaast bieden wij: 

  • Een uitdagende, afwisselende functie met veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen;
  • Informele werksfeer en korte communicatielijnen;
  • Het werken bij Scheer & Foppen Installatietechniek (SFI) is natuurlijk hartstikke leuk, maar iedereen heeft behoefte aan een vakantie. Net als jouw pensioenopbouw is dat dan ook bij ons goed geregeld! Je hebt namelijk 25 vakantiedagen en 13 ADV dagenop basis van een fulltime dienstverband! 
  • Een heerlijke frisse, lichte werkplek in ons nieuwe pand dat van alle gemakken is voorzien;
  • Leuke collega's en diverse activiteiten door het jaar heen. Deze activiteiten worden door de werkgever georganiseerd of vanuit onze actieve personeelsvereniging. 

Jouw talenten

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau in de richting van Bedrijfseconomie of gelijkwaardig;
  • Je hebt een proactieve houding en je kijkt er naar uit om een adviserende rol op je te nemen en actief in de gehele organisatie support te bieden;
  • Je bent analytisch aangelegd en je werkt nauwkeurig;
  • Je bent handig met computers en systemen en je weet deze efficiënt in te zetten voor analyses en prognoses;
  • Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 

Interesse in een kennismaking? 

Solliciteer dan direct! Dit gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Je mag ook mailen naar vacatures@sfi.nl. 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu