Deel deze vacature:

Junior Projectleider - W

Een mooie kans om door te groeien in een veelzijdige rol

Als Projectleider in de installatietechniek heb je een brede functie. Je wordt technisch uitgedaagd en we leiden je op zodat je op termijn ook commercieel en financieel verantwoordelijk wordt voor jouw projecten. We houden van korte lijnen wat in houdt dat je direct contact hebt met onze klanten, monteurs en onderaannemers. Je werkt aan mooie projecten in de utiliteit, woningbouw, zorgcentra etc en de standplaats is ons nieuwe hoofdkantoor in Harderwijk. Een mooie werkplek en van alle gemakken voorzien. Maar gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de opties. 

Samen in een team met een meer ervaren projectleider leer je hoe je verantwoordelijk kan worden voor de projecten op organisatorisch en financieel gebied. Wel kun je nu al vast terugvallen op je technische kennis van W-installaties. 

Als junior projectleider:

Verzorg je projectadministratie en inkoop van materialen
Bewaak je de projectplanning en voortgang;
Draag je zorg voor goede communicatie en coördinatie met opdrachtgevers en overige bouwpartners. 

Over Scheer & Foppen Installatietechniek:

Sinds de oprichting hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid al in ruime mate laten zien. Daar zijn we al 55 jaar trots op! Heb je passie voor techniek? Wij werken met ca 130 mensen in een hecht team continu aan een samenwerkingsverband dat is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding richting de klanten.  SFI biedt je een leuke en uitdagende werkomgeving met volop kansen voor groei en ontwikkeling. 

Scheer en Foppen Installatietechniek is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van service & onderhoud, werktuigbouwkunde, stadsverwarming en elektrotechniek. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. Doe je mee?

Ons specialisme:

Allround installatiespecialist dus continuïteit en een zekere toekomst.
we denken innovatief en werken duurzaam en dagen jou uit mee te beslissen en mee te denken. Op elke verbetering heb je direct invloed
we staan voor korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
Je werkt in een betrokken en collegiale sfeer waar volop ruimte is om elkaar goed te leren kennen en waar successen gevierd worden.

Wat wij bieden

Wij zijn een bedrijf met een missie, met oog voor elkaar. Wij willen dat jij je kennis en talent gaat inzetten! Niet voor even, maar vast aan boord, voor een mooie toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers. 

Vast dienstverband, fulltime werkweek (32 uur is bespreekbaar);
Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, vakantiegeld en pensioen. 
Leaseauto, laptop, smartphone en onkostenvergoeding;
Mogelijkheden om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak;
Leuke collega’s en diverse activiteiten door het jaar heen.

Jouw kracht

Opleiding op MBO of HBO niveau in de richting van installatietechniek (MIT/HIT), werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
Onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers;
Je wilt je ontwikkelen als leidinggevende;
Je wilt je ontwikkelen in projectmanagement en bewaking van tijd en budget;
Duurzaam onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers vind je belangrijk

 Ja, ik wil deze baan!
Ben jij die Projectleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

 Tags: junior projectleider, installatietechniek, werktuigbouwkunde, MBO,  HBO, Harderwijk, management, leidinggeven, opleiding

Deel deze vacature:
Solliciteer nu