Leren en werken in de Installatietechniek

Scheer & Foppen Installatietechniek leent zich als totaalinstallateur uitstekend voor de vele combinaties van werken en leren. Wij bieden deze leer- en werkplekken aan op verschillende niveaus en binnen verschillende functiegebieden. We hebben immers alle technische disciplines onder een dak. Uiteindelijk is het ons doel om van jou een uitstekende vakkracht te maken en je alle disciplines binnen het gewenste vakgebied bij te brengen. Zo kun je leren en werken in de techniek!

Wij hebben voor een nauwe samenwerking gekozen met Goflex/Vakwijs en de Techniek Academie om je de gewenste coaching gedurende je opleidingstraject te kunnen geven. Zo ben je gedurende je opleiding niet altijd rechtstreeks bij ons in dienst, maar via Goflex/Vakwijs of de Techniek Academie. Onze intentie is om je na het voltooien van je opleiding een dienstverband bij Scheer & Foppen Installatietechniek aan te bieden. Je hebt op deze manier namelijk de garantie van een meer dan uitstekende begeleiding.

Wat bieden wij jou?
Wij geven jonge mensen graag de kans zich te ontwikkelen en vinden dat nieuwe ideeën een positieve invloed hebben op onze organisatie. Zelf beschikken wij over veel kennis die onze mensen graag willen overdragen, op deze manier versterken wij elkaar. 

Tijdens het volgen van een bbl-opleiding ontvang je een marktconform salaris. Je wordt begeleid door ervaren collega's en geven je de ruimte om je te ontwikkelen. Jouw opleiding wordt door ons betaald, op deze manier investeren we graag in jouw toekomst en geven we jong talent graag een kans binnen de installatietechniek.