Deel deze vacature:

Manager Productie & Logistiek

Ben jij die daadkrachtige Manager Productie & Logistiek die ons helpt bij de volgende fase van ontwikkeling?

De afgelopen jaren is ons productie en assemblage proces aangepast aan de ontwikkelingen in de markt. Dat vraagt ook een ander beleid op het gebied van Logistiek en Inkoop. Daarnaast liggen er mooie kansen in het prefabriceren van halffabricaten. Dit worden dan ook de prioriteiten binnen deze nieuwe functie: het uitzetten van nieuw beleid, jouw team meenemen in die veranderingen en met elkaar de nieuwe kansen benutten.

Je stuurt direct de junior inkoper,  het hoofd werkplaats en de logistiek medewerker aan. Een team met een goede mix van ervaring, kennis en ambitie, dat ook behoefte heeft aan een duidelijk richting. Je rapporteert zelf  aan de Algemeen Directeur en maakt deelt uit van het MT  

Hoe ziet jouw profiel eruit:

 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau, richting Installatietechniek, WTB of soortgelijk en ca 3 – 5 jaar relevante werkervaring. Je bent toe om de stap naar beleidsmaker te maken en mee te werken aan een nieuwe strategie
 • Je kunt goed de piketpalen slaan in de toekomst, maar dit ook vertalen naar kortere termijn acties. Je bent pragmatisch genoeg om ook zelf de schouders er onder te zetten.
 • Je toont daadkracht in je doen en laten en communiceert open en transparant
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je kunt je nieuwe informatie snel eigen maken
 • Je bent scherp op de inhoud maar kijkt ook naar de mensen achter de functie, taken en verantwoordelijkheden
 • Je maakt snel verbinding met interne en externe stakeholders en je bent een aanjager van effectief samenwerken.
 • Affiniteit met de installatie branche en het werkveld waarin wij ons begeven is essentieel.

Over SFI Installatietechniek 

Als organisatie hebben wij onze enorme veerkracht en betrouwbaarheid sinds de oprichting al in ruime mate laten zien, daar zijn wij al 55 jaar trots op! Heb je passie voor techniek? Ca 130 collega’s werken als een team.  Een samenwerkingsverband dat is gebaseerd op vertrouwen en een proactieve houding. Sta je voor vakmanschap, kwaliteit en service? Dan biedt SFI een uitdagende werkomgeving met volop kansen om je te ontwikkelen.

SFI is een allround dienstverlener met o.a. activiteiten op het gebied van werktuigbouw, stadsverwarming, elektrotechniek en service & onderhoud. Wij zijn echte installatiespecialisten met ongekende passie voor het vak. Doe je mee?

Ons specialisme: 

 • Wij zijn een snelgroeiende organisatie en bieden je continuïteit en de gelegenheid mee te groeien.
 • We staan voor Innovatief en duurzaam, je kunt meedenken en meebeslissen en op elke innovatie heb je direct invloed
 • We communiceren in korte lijnen, we kennen iedereen die bij ons komt werken en zijn geïnteresseerd in de mens achter de functie
 • We bieden een betrokken en collegiale sfeer waar volop ruimte is om elkaar goed te leren kennen en successen worden gevierd

Wij zijn een bedrijf met een missie, met oog voor elkaar. Wij willen dat jij als Manager Productie en Logistiek jouw kennis en talent gaat inzetten! Niet voor even, maar vast aan boord, voor een mooie toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers.

 Ja, ik wil deze baan!

Ben jij onze nieuwe Manager Productie en Logistiek ? Solliciteer dan direct! Dit kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten? Bel of WhatsApp ons via 06-48012351. Je mag ook mailen: vacatures@sfi.nl.

Tags: inkoop, logistiek, management, techniek, supply chain, hbo, leidinggeven, installatietechniek

 

 

Deel deze vacature:
Solliciteer nu