Recruiter met HR-Supporttalent

img_6632-3925x2333
Deel deze vacature:

Recruiter met HR-Supporttalent

Ben jij een gedreven en innovatieve Recruiter met talent op het gebied van HR ondersteunende taken? Een veelzijdige job waarbij je meerdere rollen vervult en waarbij geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 Scheer & Foppen Installatietechniek is al 60 jaar een toonaangevend, allround dienstverlener op het gebied van werktuigkunde en elektrotechniek. Wij zoeken echte installatiespecialisten met aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Ons uitgangspunt is dan ook het volledig ontzorgen van onze klanten.

Aan de slag!
Jij met je recruitmentskills zorgt en creëert de optimale match voor alle afdelingen binnen de organisatie van SFI. Je speelt een belangrijke rol in de groei van ons bedrijf, je draagt bij aan onze maatschappelijke impact door de juiste mensen op de juiste posities te plaatsen en je hebt letterlijk een centrale positie binnen onze organisatie. 

Je start je dag met het speuren naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. In samenwerking met de projectleiders, teammanagers en jouw directe collega coördinator HR Services, definieer je het gewenste profiel van de kandidaat. Je analyseert cv’s en sollicitatiebrieven, maakt een voorselectie, coördineert de sollicitatiegesprekken en bent aanwezig bij de meeste kennismakingsgesprekken. Je onderhoudt contact met diverse uitzend- en detacheringsbureaus.

Als recruiter ga je je zeker niet vervelen want naast de rol van recruiter vervul je ook nog eens de rol van allrounder. Je hebt brede verantwoordelijkheden en uiteenlopende taken om uit te voeren qua ondersteuning van jouw directe HR-collega en de Office Manager. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te vullen, maar je anticipeert ook op de dagelijkse verzoeken vanuit management en collega’s. 

Wat doe je nog meer op je werkdag alleen of samen met je leuke en gezellige collega’s:

 • De hoofdtaak: opzoek gaan naar de juiste kandidaten voor onze vacatures, het liefst via eigen werving, maar ook in samenwerking met detachering- en uitzendbureaus;
 • Contact met opleidingen (MBO BBL) voor het werven van leerlingen;
 • Deelnemen aan en administratief vastleggen van diverse (loopbaan)gesprekken en bewaken van de voortgang;
 • Marketing & Communicatie taken met betrekking tot werving & selectie op social media, de SFI website en in (vak)bladen;
 • Organiseren van (interne) vakgerichte opleidingen, cursussen en trainingen voor onze medewerkers en ervoor zorgen dat zij altijd vakbekwaam zijn samen met de KAM-coördinator;
 • Ondersteuning Office Manager met facilitaire taken zoals werkkleding bestellen, wagenpark beheren, meedenken met personeelsactiviteiten etc.;
 • Verder opzetten, opvolgen en uitrollen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) binnen de organisatie;
 • Bij afwezigheid van de Coördinator HR Service ben je het aanspreekpunt voor en geeft advies over arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving aan managers, projectleiding en medewerkers.

Wat vragen wij van jou?
Voor deze brede en afwisselende functie zoeken we iemand met daadkracht die snel kan schakelen en het leuk vindt om uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren en op te pakken. Ook is het belangrijk dat je al wat ervaring hebt in een soortgelijke functie want dan kan je na een korte introductie en inwerkschema snel zelfstandig aan de slag.

Wat wensen en vragen wij erbij?

 • Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau met een relevante opleidingsrichting;
 • Je bent op de hoogte van de actuele HR wet- en regelgeving en de CAO;
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met ICT-systemen (AFAS/Syntess), online tools en maakt je nieuwe systemen snel eigen;
 • Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week en op de woensdag beschikbaar.

Wat bieden wij jou eigenlijk?
Bij SFI ben je onderdeel van een duurzaam, betrokken en stabiel bedrijf met een informele, eerlijke cultuur met korte lijnen. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen met opleidingen, cursussen en trainingen. Zo blijf je up-to-date en word je steeds beter in wat je doet en kun je doorgroeien in onze organisatie. Wij investeren dus in jou!

Ook bieden wij jou aan:

 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen per jaar bij fulltime dienstverband;
 • Goed salaris op basis van je leeftijd en werkervaring;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • Goede pensioenopbouw via PMT, 8% vakantiegeld en vergoedingen conform de CAO Technisch Installatiebedrijf;
 • Bedrijfsuitjes of personeelsactiviteiten met je afdeling , maar als je het echt super gezellig vindt, dan kun je lid worden van onze personeelsvereniging.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te leren kennen! Is dat wederzijds?
Solliciteer dan direct met de ‘Solliciteer nu’-knop of stuur jouw cv met contactgegevens naar vacatures@sfi.nl en dan krijg je spoedig een reactie! Ook als je niet volledig aan het gezochte profiel voldoet, komen we graag met je in contact!

Deel deze vacature:
Solliciteer nu